samenwerken

Waterkoeler kopen en frisse bubbels tappen

Een gezonde levensstijl is voor iedereen belangrijk. Of je nu graag gezonde werknemers ziet op je kantoor of bezoekers en medewerkers van je zorginstelling van een gezonde dorstlesser wil voorzien, een waterkoeler kopen is voor elk bedrijf en elke organisatie een goede keuze. We bespreken hier welke modellen en opties er zijn. Misschien geniet jij binnenkort ook wel van een glas gefilterd, gekoeld water met bubbels op je werk!

Een leidingwaterkoeler kiezen die bij je past

Als je overweegt om een waterkoeler aan te schaffen, dan kan je kiezen uit verschillende modellen. Het apparaat wordt aangesloten op de waterleiding van je bedrijf of huis. Er zijn compacte modellen die je op tafel kan zetten, maar ook vrijstaande modellen met een bijpassende onderkast en inbouwkoelers. De waterkoelers hebben opties voor koud water en water op kamertemperatuur en desgewenst ook voor bruisend en heet water. Ook het toevoegen van een smaakje behoort tot de mogelijkheden. Met een waterkoeler met een hoge vulopening kunnen je medewerkers heel gemakkelijk hun eigen karaffen of flessen vullen. Hiermee vermindert ook het gebruik van plastic flesjes en produceer je op je bedrijf dus minder afval.

Met een waterkoeler blijft je personeel gezond

Een waterkoeler kopen levert voor je personeel veel gezondheidsvoordelen op. Door plat of bruisend water te drinken voorkom je uitdroging en werkt de bloedtoevoer naar de hersenen optimaal. Hierdoor hebben mensen minder snel last van hoofdpijn en concentratieverlies. Ze kunnen zich beter focussen op hun werk, waardoor ze productiever zijn. Een voordeel van het drinken van sprankelend water is bovendien dat je spijsvertering verbetert en je minder vaak last hebt van misselijkheid en constipatie. Koolzuurhoudend water vult ook meer, dus wie aan de lijn doet kan het beste een half uur voor de maaltijd een groot glas bubbeltjeswater drinken. Dan is de behoefte aan eten minder groot.

Hulp bij je keuze voor een waterkoeler

Wil je een goede waterkoeler kopen, dan is Sprankle een van de bedrijven die je van dienst kan zijn. Bij deze onderneming kan je terecht voor een gedegen advies, zodat je een weloverwogen keuze kan maken voor een leidingwaterkoeler. Om een idee te krijgen van de keuzemogelijkheden vul je de keuzehulp op de website in. Je vult hier informatie in over de branche waarin je werkt, het aantal medewerkers dat van het apparaat gebruik maakt en welke soorten water je wil tappen. Nadat je alles hebt ingevuld, geeft de keuzehulp een aantal suggesties voor systemen die bij je passen.