samenwerken

Wat is een kantoorunit precies?

Een kantoorunit is een afsluitbare ruimte die speciaal is ontworpen voor kantooractiviteiten. Deze units kunnen worden geplaatst in een grote opslagruimte, een bedrijfspand of zelfs in een privéwoning. Tegenwoordig hoor je steeds vaker wat over kantoorunits. Een unit op maat kopen bij Dit is Plek is bijvoorbeeld een optie waar mensen voor kiezen. In dit artikel lees je wat kantoorunits precies zijn. Benieuwd? Lees dan zeker even verder en je zult erachter komen!

Diverse soorten en maten

Kantoorunits van Thuis aan Huis zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van de gebruiker. Er zijn ook verschillende opties beschikbaar voor de afwerking van de unit, zoals verlichting, verwarming, ventilatie, elektriciteit en data-infrastructuur. Er zijn ook veel soorten kantoorunits beschikbaar, zoals mobiele units, prefab units, modulaire units en op maat gemaakte units.

Snel op te zetten

Een voordeel van een kantoorunit is dat deze eenvoudig en snel op te zetten is. Dit is omdat de units vaak al voorgefabriceerd zijn en snel kunnen worden geplaatst op de gewenste locatie. Dit kan een snelle oplossing zijn voor bedrijven die snel extra kantoorruimte nodig hebben, zoals tijdens een tijdelijke piek in de werkzaamheden of een groeiend bedrijf.

Flexibel in gebruik

Kantoorunits zijn ook flexibel in gebruik, ze kunnen gemakkelijk verplaatst worden naar een andere locatie als de behoefte aan kantoorruimte verandert. Ook kan een unit verhuurd worden aan een ander bedrijf als het niet meer nodig is voor de oorspronkelijke gebruiker. Dit is dus erg fijn als je een team met mensen hebt wat verandert in grootte. 

Waar komt het op neer?

Een kantoorunit is dus een afsluitbare ruimte speciaal ontworpen voor kantooractiviteiten. Er zijn verschillende soorten units beschikbaar, die vaak voorgefabriceerd zijn en snel kunnen worden geplaatst. Deze units zijn flexibel in gebruik en kunnen gemakkelijk verplaatst worden naar een andere locatie of verhuurd worden aan een ander bedrijf.