samenwerken

Wat je niet moet doen met Oté Sensation lenzenvloeistof

We hebben het vaak in onze blogs over dingen die je moet doen voordat je iets aanschaft, dingen waar je over moet nadenken en ga zo maar door. Toch hebben we het nauwelijks over veelgemaakte fouten of dingen die je juist níét moet doen. Daar willen we vandaag verandering in brengen! We gaan je hier vertellen over wat je niet moet doen met Oté Sensation lenzenvloeistof. Een hele andere invalshoek met hele andere inzichten; hopelijk levert het je wat op! Na het lezen van deze blog zul je daarom veel beter overweg weten te gaan met je Oté Sensation lenzenvloeistof. Dit betekent dat je meer zult profiteren van de voordelen, maar ook dat je veiliger om zult gaan met je eigen ogen. Klinkt als een win-win, toch? 

Oté Sensation lenzenvloeistof en herbruiken

Een veelgemaakte fout van mensen is dat ze Oté Sensation lenzenvloeistof herbruiken. Dit wordt overigens niet alleen met Oté Sensation gedaan, maar door vrijwel iedereen met elk merk en elk type lenzenvloeistof. Waarschijnlijk heb je de fout wel eens gemaakt, hetzij bewust of hetzij onbewust. Hoe dan ook, niet meer doen! Het kan verleidelijk zijn om lenzenvloeistof te hergebruiken om geld te besparen, maar dit is geen goed idee. Gebruikte lenzenvloeistof bevat mogelijk al afvalstoffen en bacteriën die schadelijk kunnen zijn voor je ogen. Gooi altijd gebruikte Oté Sensation lenzenvloeistof weg en gebruik elke dag verse lenzenvloeistof om je lenzen schoon te maken en te bewaren. Op deze manier minimaliseer je de kans op infecties en ontstekingen, maar je zult merken dat vrijwel alle tips hierop toezien. 

Niet kijken naar de houdbaarheidsdatum

Je hebt een potje mayonaise in je koelkast staan. Je weet toevallig dat je deze al langer hebt, dus je checkt voor de zekerheid even de houdbaarheidsdatum. Logisch, toch? Heel logisch in onze ogen! Je wilt er immers alles aan doen om zo veilig mogelijk gebruik te maken van de spullen die je in huis hebt. De kans is echter klein dat je dit doet met je lenzenvloeistof. Dit doen namelijk heel veel mensen niet! Oté Sensation lenzenvloeistof heeft echter een vervaldatum om de effectiviteit te garanderen. Het gebruik van lenzenvloeistof na de vervaldatum kan leiden tot verminderde prestaties en kan dus uiteindelijk schadelijk zijn voor je lenzen en je ogen. Controleer altijd de vervaldatum op de verpakking en gooi de lenzenvloeistof weg.

Desinfecteren met water i.p.v. Oté Sensation lenzenvloeistof 

Oté Sensation lenzenvloeistof is ontworpen om je lenzen mee schoon te maken, vochtig te houden, te desinfecteren en in te bewaren. Dit betekent dat je hier vrijwel alles mee kunt doen. Wat je dan dus níét moet doen, is iets anders gebruiken dan Oté Sensation lenzenvloeistof voor deze dingen. Hoeveel mensen wel niet proberen hun lenzen te spoelen of schoon te maken met kraanwater; het is ongelooflijk. Dit kan leiden tot ooginfecties of iets anders ongewenst. Deze lenzenvloeistof is speciaal samengesteld om je lenzen op de juiste manier schoon te maken en te desinfecteren. Gebruik daarom niets anders dan dit!